Body & Mind

Michel

Ontdek je innerlijke rust en laat los

Verschillende massages

Heb je last van stress, vermoeidheid of slaapproblemen? Zitten je spieren vast? Ervaar je een zeurende pijn van een terugkerende blessure? Of wil je gewoon een moment voor jezelf? Ontdek onze sport en wellness massages. Geniet van je innerlijke rust en laat alles los.

Zet alles even ‘on hold’, ontspan volledig en geniet intens. Zorg goed voor je lichaam met ons divers aanbod aan ontspannings- en sportmassages. Ontdek hieronder welke soorten massages aangeboden worden door Body & Mind Michel:

Een zenmassage is een zachte, rustige en ontspannende massage met trage en lange bewegingen – masseren vanuit het gevoel, het hart en vooral de connectie. Gun jezelf een welverdiende ontspanning, ontdek en geniet van je innerlijke rust, laat los en kom opnieuw in contact met jezelf.

Tijdens de massage zal ik niet masseren volgens een vaste structuur, maar luisteren en aanvoelen naar jouw lichaam. Voor veel mensen is dat vertrouwen niet makkelijk de eerste maal. Eens ik je kan meenemen op dat pad sta je vaak verstelt van hoe je jezelf kan tegenkomen, en uiteindelijk kan genieten van je innerlijke rust. Daal neer in rust en ontspanning mede door de Zen achtergrondmuziek. Ontlaad daarna met nieuwe energie om door het leven te gaan.

Kies voor een full body massage (€105 voor 90 min), enkel de rug en schouders (€60 voor 45 min) of de volledige achterkant (€75 voor 60 min).

Tijdens een ontspanningsmassage  vloeien spanningen die in de voorbij periodes opgebouwd zijn weg. Het is een massage met olieën die inwerken op je spieren, bloedsomloop en huid. Het maakt de spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt de bloedsomloop beter op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Deze massage heeft als hoofddoel het tot rust brengen van het lichaam en het losmaken van onze gespannen spieren. Deze massage gaat niet zo diep als een zen massage.

Kies voor een full body massage (€65 voor 75 min), enkel de rug en schouders (€45 voor 50 min) of de volledige achterkant (€55 voor 60 min).

Wat veel mensen niet weten is dat er ook verschillende energiebanen door ons lichaam doorlopen. Onze voeten staan dankzij de vele energiebanen in verbinding met het hele lichaam. Door bepaalde punten onderaan je voet te stimuleren kan je bepaalde blokkades in je lichaam opheffen waardoor je energie weer vrij kan stromen.

Deze massage is beschikbaar vanaf €35 voor 30 min.

De dieptespiermassage is ideaal om spieren en spiergroepen los te maken en knellingen te verkleinen.  Deze massage wordt vaak gebruikt als behandeling voor beknelde zenuwen. Er zijn zoveel behandelingen voor triggerpoints dat het voor veel mensen lastig is om te bepalen welke behandeling geschikt is en bovenal effectief is.

Ik persoonlijk gebruik het meeste mijn duimen en elleboog om deze “spierknopen” los te maken alsook werk ik hier ook vaak met Gua Sha massage tools en Hypervolt toestel. Deze behandeling is op de moment van de massage het pijnlijkste maar het meest effectief nadien. Deze krachtige massage dringt diep in de weefsels door en verlicht zo de pijn. Dit alles verbetert de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen zodat de spier zijn functie weer goed kan uitvoeren.

Kies uit verschillende zones: de rug, nek en schouders (€60 voor 50 min), de benen voor- en achterkant (€60 voor 50 min) of de schouders en armen (€60 voor 50 min).

Hoe andere klanten hun massage ervaarden:

Neem contact op

Is er iets niet duidelijk of heb je nog bijkomende vragen? Neem contact op via onderstaande knop en wij beantwoorden deze met alle plezier! Boek je graag meteen je massage? Klik dan op onderstaande knop!

Over Michel

Al sinds jonge leeftijd was Michel gefascineerd door sport. Snel had hij door dat sport alleen niet de sleutel tot succes was. Hij verdiepte zich steeds meer in het menselijke lichaam om te ontdekken hoe hij buiten sporten het algemene welzijn van zijn lichaam kon bevorderen. Onze pezen, gewrichten en spieren hebben de nodige verzorging en aandacht nodig om het ons zo aangenaam mogelijk te maken op het gebied van sporten en leven.

Zo kwam hij al op zeer jonge leeftijd in aanraking met het Boeddhisme. Door zich hierin te verdiepen heeft hij veel bijgeleerd over niet alleen ‘body’ maar ook ‘mind’. Alles begint en eindigt in je hoofd.

“Ik ben me hierin verder gaan verdiepen en gaan zoeken in de Aziatische cultuur. Zo heb ik zelfs een tijd in Azië gewoond om de essentiële punten te leren en het onderlijf aan te voelen.”

Met het oog op Body & Mind, begon Michel zich door de jaren heen ook te verdiepen in verschillende massagetechnieken. Zo biedt hij niet alleen sportmassages, maar ook ontspanningsmassages, voetmassages, zen massages en meer aan. Ook diepte spiermassages of het losmaken van blokkades zijn mogelijk.

Deze kennis kreeg Michel mee via verschillende opleidingen in zowel eigen land als in Azië. “Elk jaar ga ik opnieuw naar Azië om me hierin steeds verder te verdiepen.”

“Ik ben enorm dankbaar voor de mensen die ik kan helpen wat betreft ‘body and mind’. Wat voor mij belangrijk is, zijn niet de geleerde praatjes met dure woorden, maar het gevoel dat je hebt als je hier buiten gaat: opgelucht, herboren, ontspannen en ontladen. En dat je tegen jezelf kan zeggen: dit was voor mij nu eens echt ‘Me Time’!”