Body & Mind

Michel

NUTRITION

healthy mind, healthy body

Wil je een steviger en slanker lichaam? Wil je sterker en gespierder worden? Wil je op een gezonde manier aan je lichaam werken voor een blijvend resultaat? Geniet van een volledige ondersteuning met voedingsadvies en een wekelijkse opvolging zodat jij jouw doelen volledig kan bereiken.

Hoe werkt het?

Alvorens de voedingsbegeleiding starten we met een gratis intakegesprek. Hier worden samen de doelen en verwachten besproken. Hierbij wordt er extra nadruk gelegd op hoe jij je voelt. Klikt? Voel je je goed bij mij als coach? Zit het langs beide kanten goed? Zonder wederzijds vertrouwen zal het programma niet voldoen. 

Vervolgens kijken we naar jou en de balans waaruit het schema vertrekt. Hierbij wordt gekeken naar hoe en wat voor persoon je bent: een slow oxidant, midslow oxidant of fast oxidant. Dit wordt berekend op basis van verschillende factoren: je gewicht, je vetpercentage, je werk en of je regelmatig sport of niet. 

je balans

Op basis van bovenstaande factoren komen we tot een bepaalde calorie-inname, met name je balans. Je balans geeft weer hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten je voedingspatroon mag bevatten. Deze is volledig afhankelijk van je bewegingspatroon in je dagelijkse leven. 

Jouw balans is de basis van het voedingsschema. Dit wordt altijd samen met jou opgemaakt. Zo bespreken we wat en waar je kan eten gedurende dag, hoeveel je er van mag eten en hoe regelmatig je dient te eten. Met het programma kan en mag je zelf ook afwijken van het schema, zolang je maar in diezelfde groep nutriënten blijft. Ook dit wordt samen besproken.

Opvolging

Het startersprogramma duurt 3 maanden. Tijdens deze periode kom je wekelijks op afspraak voor controle. Ook worden er dan nieuwe voedingsschema’s opgemaakt in samenspraak. Nadien is er nog een opvolgingsperiode van 6 maanden waarbij je om de 2 weken op controle komt.

De controles zijn vaak een houvast, een ruggesteun, waardoor het programma makkelijker vol te houden. Het programma is, mits wat aanpassing in uw levensstijl, heel makkelijk te volgen. Niet te veel nadenken en alle is bespreekbaar om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Het programma wordt speciaal voor jou op maat gemaakt, om tegemoet te komen aan jouw noden en behoeften. Je kan meer eten, je beter voelen en resultaten zien in slechts 30 dagen. Ik ben er voor je te motiveren en je stap voor stap te begeleiden.

Wil je ook je leven aanpassen? Ben je op zoek naar de juiste begeleiding? Contacteer me voor meer informatie!

Ontdek hieronder verschillende ervaringen