Body & Mind

Michel

jezelf zijn en toch sporten

Wil jij ook graag sporten? Ligt voor jou de focus op een gezond lichaam, die extra kilootjes kwijt te spelen of minder rugklachten? Wij zorgen voor ondersteuning zodat je kan sporten op een professionele en medisch verantwoorde manier! 

Bij ons ligt de focus op persoonlijke coaching, gewichtsverlies, krachttraining, revalidatie, core-stability, cardiovasculair en sporten voor specifieke doeleinden.

Benieuwd naar de persoon die jou zal begeleiden tijdens jouw zoektocht naar een gezonder lichaam? Hieronder vind je meer informatie over Michel, jouw trainer op vlak van voeding, sport en mental health!

Michel

VOEDINGSCONSULENT / PERSONAL TRAINER / SMALL GROUP TRAINER / MASSEUR (SPORT EN ONTSPANNING)

“Op een zeer jonge leeftijd (17 jaar) ben ik begonnen met fitness. Door de jaren heen ben ik me gaan verdiepen in het menselijk lichaam door middel van vele nationale en internationale studies doorheen de jaren. Na 38 jaar begeleid ik nog steeds mensen die net beginnen met sporten of al een langere tijd bezig zijn.

Mijn begeleiding is zowel voor recreatieve sporters of profsporters. Voor iedere sporter wordt er een “trainingschema op maat” gemaakt. Je sport dus altijd op eigen niveau. Naarmate je vooruitgang worden de schema’s steeds aangepast. Wat wel geldt bij het sporten is dat er doorzettingsvermogen van je wordt verwacht. Daar ben ik als coach dan ook voor: als je even niet vooruitkomt, motiveer ik je zodat je de oefeningen toch worden afgemaakt en je uiteindelijk je doelstellingen bereikt. Deze doelstellingen stellen we samen op door middel van een uitgebreid intake gesprek.

Het geeft mij een voldoening als ik samen met sporters hun gewenste doelen kan behalen op gebied van sport, voeding en wellness!”

Je kiest zelf of je alleen sport, of dat je gaat voor personal training met 2, 3 of 4 personen. 
Bekijk hieronder enkele foto’s van een recente training of volg ons op Instagram voor meer!

Geïnteresseerd in een kennismaking?