Body & Mind

Michel

meet your trainers

meet michel

VOEDINGSCONSULENT / PERSONAL TRAINER / SMALL GROUP TRAINER / MASSEUR (SPORT EN ONTSPANNING)

Wil je een steviger en slanker lichaam? Wil je sterker en gespierder worden? Samen met jou werk ik op een gezonde manier aan je lichaam voor blijvend resultaat. Welk jouw huidig fitnessniveau ook is, jouw voedingsschema (APEX programma) wordt speciaal voor jou op maat gemaakt, volledig in lijn met jouw noden en behoeften.

Ik zal jou gedurende het proces stap voor stap begeleiden op weg naar een gezonde geest en een gezond lichaam! Geen tovenarij, enkel keiharde resultaten (binnen de 90 dagen). Daarnaast zullen jullie mij ook tussen de halters en de gewichten kunnen terugvinden. Tijdens de Small Group Strength Trainingen deel ik vol passie en overgave mijn 35 jaar lange ervaring in krachttraining met jullie. Tot snel!

Meet niels

PERSONAL TRAINER / SMALL GROUP TRAINER
LESMILLS GRIT INSTRUCTOR / BOOTCAMP INSTRUCTOR

Van kinds af aan ken ik een ongelofelijke passie voor uitdagingen. Toen mensen me vertelden dat deze niet realistisch waren, dan was dat voor mij een extra drijfveer om er nét dat tikkeltje harder voor te werken. Ik noemde het mijn persoonlijke mijlpalen. Hard werken loont!

Doorheen de jaren heb ik verschillende hoogtepunten gekend. Van 2014 t.e.m. 2018 was ik actief als beroepsmilitair in een gevechtseenheid. Daarnaast hebben jarenlange jetski-trainingen in 2019 geresulteerd in een Europese titel. Vandaag de dag sta ik ongetwijfeld voor de grootste mijlpaal in mijn leven: mensen dagdagelijks mogen begeleiden en bijstaan in het realiseren en/of bereiken van hún doelen.

De ervaringen die ik heb opgedaan als beroepsmilitair en topsporter hebben ervoor gezorgd dat ik een eigen kijk heb op de zaken, een manier van werken waar ikzelf in geloof en volledig achtersta. Graag zou ik jou willen uitnodigen om samen met mij het avontuur aan te gaan. Wacht niet tot morgen, maar begin vandaag en word de beste versie van jezelf! Jouw mijlpalen zijn mijn passie. Tot snel!